Nagelbijtarrangement

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem. Nagelbijten is niet alleen een nare gewoonte maar het kan ook schadelijk zijn. Het verhoogt de kans op infecties omdat vuil en bacteriën direct in de mond komen. Mensen die nagels bijten schamen zich er vaak voor, daarom houden ze hun handen zoveel mogelijk verborgen. Nagels en handen zijn ons visitekaartje; je kunt er nog zo goed uitzien, maar als je handen en nagels onverzorgd zijn haalt dit je uiterlijk naar beneden.

Daarom bied ik je het nagelbijtarrangement aan (vanaf 18 jaar).

Dit arrangement bestaat uit een aantal vaste afspraken:

Week 1
Er wordt een nieuwe set naturel polygelnagels op de nagels geplaatst en je nagels worden d.m.v. sjablonen iets verlengd, net tot aan de rand van de vingertop. Dit omdat je niet bent gewend aan lange nagels. Je krijgt een vijl mee naar huis en een flesje nagelriemolie. Je wordt verzocht om de nagelriemen minimaal 1x per dag hiermee in te smeren om zo de nagelriemen soepel te houden.

Week 2
Alle nagels zullen goed gecontroleerd worden en randjes, beschadigingen en eventueel lucht zal bijgewerkt/gerepareerd worden.

Week 3
Controle van de nagels. In deze week is de nabehandeling. Omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien zal er al een duidelijke uitgroei zijn. Ook hier worden de nagels bijgevijld en ingekort tot aan de vingertoppen.

Week 5
Hier zit 2 weken tussen. Je krijgt weer een volledige nabehandeling en de nagels krijgen een lengte tot net over de vingertop. Mocht dit in de aankomende 2 weken te lang zijn, kan je dit eventueel thuis bijwerken met je vijl om je nagels iets in te korten.

Week 7
Ook hier zit 2 weken tussen. Je krijgt opnieuw een volledige nabehandeling en de nagels krijgen weer een lengte tot net over de vingertop. Mocht dit in de aankomende 2 weken te lang zijn, kan je dit thuis bijwerken met je vijl om dit iets in te korten.
Bij deze afspraak kan je kiezen of je een naturel-look wilt of afgewerkt met een gelpolish.

Week 10
Tussen deze en de vorige behandeling zit 3 weken. Je nagelbedden zijn langer en iets smaller geworden en als het goed is ben je van het nagelbijten af. Als je hier 100% zeker van bent kan je ervoor kiezen de kunstnagels te verwijderen en over te gaan op gelpolish.
Gelpolish is een verstevigende gellak die 3 weken mooi blijft zitten.

Ben je er nog niet 100% zeker van dat je van het nagelbijten af bent, kan je ook kunstnagels blijven houden. Dan hoef je niet meer het arrangement te nemen maar kan je gewoon om de 3-4 weken terugkomen voor een nabehandeling in elke gewenste vorm, kleur en lengte.

De kosten van het arrangement bedraagt eenmalig €180,= en mag in twee delen worden voldaan: de eerste helft betaal je bij de eerste afspraak en de tweede helft betaal je bij de 3e afspraak.
Bij voortijdig beëindigen van de behandelingen vindt er geen restitutie van de reeds betaalde arrangementskosten plaats.