Polygelnagels

Polygel, ook wel acrylgel genoemd, is de ideale combinatie van gelnagels en acrylnagels!
Zo is polygel flexibeler dan acryl maar sterker dan gel. Het heeft een aangename geur, is niet irriterend en niet schadelijk voor de eigen nagel. Ook hecht polygel beter, waardoor minder snel lifting en loslaten van de kunstnagel ontstaat.

Bij Salon Stijlvol by Angelique worden polygelnagels geplaatst vanaf 18 jaar.

Nagelverlenging

Als je je nagels te kort vindt, kunnen ze langer worden gemaakt. Dit is mogelijk door middel van een sjabloon. Dit is een papieren vorm die op je vingertop en onder je nagel wordt geplaatst. Vervolgens plaats ik polygel op zowel de natuurlijke nagel als op het sjabloon. Na uitharding van het product wordt het sjabloon verwijderd waarna de gehele nagel wordt gevijld in de gewenste vorm.
In principe mag je er van uit gaan dat een nagelverlenging maar 1 keer gedaan wordt, je eigen nagels groeien vanzelf en daardoor hoeft er alleen nog maar bijgevuld te worden.

Nabehandeling

Na 3 tot 4 weken is er sprake van zichtbare uitgroei en/of lucht langs de zijwallen en wordt het tijd om de kunstnagels na te behandelen.
Bij een nabehandeling wordt eerst 80% van het oude product verwijderd. Zo wordt voorkomen dat je nagels te dik worden.
Ook worden eventuele luchtrandjes verwijderd.
Daarna wordt de lengte opnieuw bepaald en eventuele aanpassingen aangebracht. Vervolgens komt er een nieuwe laag polygel op en wordt alles weer mooi afgewerkt door middel van een mooie gelpolish naar wens.